Tuesday 12 June 2012

Kuka ja miksi

Pakko saada kirjoittaa ylos. Ajatusten on kiivettävä ylos vintille, puisten tikkaiden saattelemana, pois mielestä mylläämästä. Ne ajatukset, jotka on määrä lähettää vintille painivat, riehuvat ja hakkaavat pääni sisällä. välittämättä siitä miten se sattuu.
Vintillä ne asettuvat pieniin laatikostoihinsa ja kerälle käperryttyään ne käyvät kaipaamilleen unille. Oltuaan ullakon tomuisessa turvassa hyvän aikaa minä kiipeän niiden perään ja hellästi herättelen muutaman takaisin mieleeni. Käyn jokaisen ajatuksen kanssa, yksi kerrallaan, pitkän keskustelun ja varmistan, että ajatus on saanut ansaitsemansa huomion sekä sen jokainen terävä kulma ja pyoreä sivu on käyty läpi. Tämän jälkeen halaan ajatusta ja annan sen palata mieleeni. Tätä jatkuu niin kauan, että vintti on tyhjä pienistä ja suurista ajatuksista, ja jäljellä on vain pehmeät sängyt joissa ajatukseni saivat levätä vailla huolta huomisesta.

Tästä eteenpäin ajatukseni ovat pääni sisällä sulassa sovussa keskenään ja minun kanssani. Meidän on hyvä olla, ja toivotamme kaikki uudet ajatukset tervetulleeksi pääni sisään.


Tämän blogin idea on toimia kuuntelijana. En ota paineita kirjoitustahdista. Kirjoitan vain itseltäni itselleni, ja toivon että saan luotua jotain järkevää. Jos en saa, olen edes yrittänyt purkaa tuntemuksiani.


-E-

No comments:

Post a Comment